Boligbyggelagenes Medlemsfordeler logo

Personvern

Boligbyggelagenes medlemsfordeler sin personvernerklæring

Personvernerklæring

Boligbyggelagenes medlemsfordeler er et medlemsfordelsprogram som eies av Boligbyggelagenes Partner AS, organisasjonsnummer 960 628 519. Fordelsprogrammet representerer 30 boligbyggelag med til sammen over 570 000 medlemmer.

Kontakt via e-post: medlemssupport@bblp.no 

Personvernerklæring pr. 10. juli 2018

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

Boligbyggelagenes medlemsfordeler sitt formål med å samle inn personopplysninger er å kunne tilby medlemmer bonussparing basert på kjøp av varer og tjenester, gi tilpasset kommunikasjon, medlemsfordeler og tilbud, og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender. Se her for medlemsvilkårene du godkjenner når du blir medlem.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt, og blir behandlet i henhold til personvernforordningen, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personvernforordningen har Boligbyggelagenes Partner AS rollen som behandlingsansvarlig etter aktivering. Utleveres opplysninger om deg til Boligbyggelagenes medlemsfordeler sine underleverandører, vil de ha behandlingsansvar for disse opplysningene.

2. Hvilke opplysninger som samles inn

Boligbyggelagenes medlemsfordeler behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, bankkonto/kortnummer, e-post, telefonnummer og samtykker, samt opplysninger du frivillig deler med programmet. For å trygge at Boligbyggelagenes medlemsfordeler har korrekte opplysninger om deg, kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser, som for eksempel adresseregistre.

Boligbyggelagenes medlemsfordeler behandler opplysninger fra dine kjøp hos Boligbyggelagenes medlemsfordeler sine samarbeidspartnere. Når du bruker medlemskortet ditt i boligbyggelaget, debetkort som er registrert hos Boligbyggelagenes medlemsfordeler, eller handler gjennom Kredittkort for medlemmer, mottar Boligbyggelagenes Partner informasjon om handlet beløp, produkter, dato/tidspunkt, hvor kjøpet er gjort, og eventuell ferdig beregnet bonus fra samarbeidspartner.

Din respons på generelle kampanjer, tilpassede kuponger, e-post og SMS-utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i medlemsapp kan bli lagret.

For kjøp av tjenester der bonus avregnes periodisk, kan Boligbyggelagenes medlemsfordeler regelmessig motta informasjon om at du fortsatt er berettiget til bonus, og om du avslutter eller endrer tjenesten. Tilsvarende kan Boligbyggelagenes Partner gi informasjon til den som tilbyr slik tjeneste om at du har avsluttet medlemskapet, eller gjort endringer som er relevant for tjenesten.

Boligbyggelagenes medlemsfordeler bruker cookies på sine nettsider. Les her for mer om bruk av cookies her.

3. Hvordan Boligbyggelagenes medlemsfordeler bruker dine opplysninger 

Boligbyggelagenes medlemsfordeler og deres samarbeidspartnere kan bruke opplysningene du selv har registrert, samt opplysninger som oppstår gjennom medlemskapet, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

En grunnleggende behandling er å beregne bonus, håndtere uttak av bonus og administrere ditt medlemskap, for eksempel dersom du henvender deg til medlemsservice.

Boligbyggelagenes medlemsfordeler og deres samarbeidspartnere bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. 

Boligbyggelagenes medlemsfordeler analyserer kjøpshistorikk for å gi deg relevante tilbud.

Boligbyggelagenes Partner AS vasker opplysninger om adresse mot eksternt register for å sikre at Boligbyggelagenes medlemsfordeler har oppdaterte opplysninger. 

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares i fem år etter krav i bokføringsloven. Deretter lagres kun samlet bonus på ditt medlemskap. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

Dersom du melder deg ut, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret. Dersom ditt medlemskap i Boligbyggelagenes medlemsfordeler har vært passivt i tre år, slettes eller anonymiseres personopplysninger utover navn og adresse. Du beholder ditt medlemskap i boligbyggelaget så lenge du betaler årsavgiften. Når bokføringslovens krav til lagring har utløpt, slettes alle opplysninger om deg.

Boligbyggelagenes Partner bruker kjøpshistorikk fra medlemsbasen for å analysere trender og respons på kampanjer. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.

4. Hvem deler Boligbyggelagenes medlemsfordeler opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger kan deles med Boligbyggelagenes medlemsfordeler sine samarbeidspartnere som inngår i fordelsprogrammet. Eksempler er Power, G-MAX/G-Sport og If. Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er Boligbyggelagenes medlemsfordeler sin samarbeidspartner behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

Boligbyggelagenes medlemsfordeler kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

5. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Flere selskaper bidrar til å behandle medlemsopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere, og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Boligbyggelagenes Partner AS i henhold til databehandleravtaler med Boligbyggelagenes Partner AS. Følgende selskap utenfor Boligbyggelagenes Partner AS er sentrale når dine opplysninger lagres.

  • ItumX
  • Contemi
  • Bisnode
  • Netlife
  • Consort
  • Tønsberg Økonomisenter
  • EnterCard
  • If

Opplysningene lagres hos ItumX på Kongsberg.

6. Endringer i medlemsvilkår og personvernerklæring

Boligbyggelagenes Partner AS kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på Min side på fordelerformedlemmer.no.

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på fordelerformedlemmer.no.

7. Frivillighet

Å aktivere Boligbyggelagenes medlemsfordeler er frivillig. Du kan alltid handle hos Boligbyggelagenes medlemsfordeler sine samarbeidspartnere, men du må ha aktivert dine medlemsfordeler for å kunne samle bonus.

8. Dine rettigheter
Du kan styre dine samtykker og valg ved å logge inn på Min side på fordelerformedlemmer.no. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk (butikk, dato, sum beløp, bonus beregnet).

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med ditt boligbyggelag. Du skal også henvende deg til boligbyggelaget dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på Min side på fordelerformedlemmer.no.

9. Kontakt

Er du uenig i hvordan Boligbyggelagenes Partner AS behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til medlemssupport@bblp.no og merke den med "Personopplysninger". Du kan klage på hvordan Boligbyggelagenes Partner AS behandler dine opplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no, telefon: 22 39 69 00.


Vilkår pr. 26. november 2017

1.       Medlemsbetingelser og medlemskort

Vilkår pr. 26. november 2017

1.       Medlemsbetingelser og medlemskort